Folldal er med i filminnspilling

(Foto: Folldalsportalen)
Folldal, alias «Østbygda» er for tiden ramme for krimserie i 8 deler 🎥👮🐾 Det er foreløpig litt hemmelig angående konseptet og navnet på serien, men det handler om ulike meninger i forhold til vern av natur og landlig liv. Crewet er på ca 50 personer. Folldølene er statister. Sentrum er delvis sperret, og det gamle meieriet har for anledningen blitt politistasjon og kontor for redaksjon «Østerdølen». Folldalsnaturen og fjellenes omkransning er viktige faktorer, i tillegg til at det er et litt tidløst og rustikk preg her.
Folldalsportalen skriver: «Regissør Simen Alsvik (50) har store ambisjoner for serien som spilles inn i Folldal i disse dager. – Folldal får mye tid i serien, lover han. Regissøren har tidligere jobbet med suksesser som Lilyhammer, som Netflix brakte ut til store deler av verden. Det er fortsatt stort hemmelighold rundt innhold og aktører i serien, men Alsvik sier Folldal har levert godt som opptakssted for å sette historien inn i et bygdemiljø med vakker natur hvor landbruk, næring og vern av natur kan møtes.»
Nrk.no skriver:
Foto: Geir Olav Slåen, NRK Innlandet