Velkommen til Folldal

Leie rom eller leilighet på Kvile

Her på hjemmesiden kan du orientere deg litt om Folldal. Du kan også finne aktiviteter og steder som er vel verdt å besøke.

Jeg leier ut huset privat. I 1. etasje er det en vel utstyrt retroleilighet med 5 sengeplasser, med grill og uteplass.  I 2. etasje er det fire utleierom med til sammen 8 sengeplasser.  To dobbeltrom og ett trippelrom. Det ene rommet har enkeltseng, samt enkelt selvhushold, med bl.a hybelkomfyr, oppvaskkum, kjøleskap, vaffeljern, vannkoker og kaffetrakter.

Det er bare noen få meter fra Kvile til dagligvareforretninger og andre forretninger. For de sultne, kan jeg anbefale å bestille pizza på Joker Folldal (tlf. 62 49 01 74). Der kan en også kjøpe enkle varm-retter og ta en kopp kaffe og en matbit i en liten kafé. De smører baguetter ved bestilling, og kan være behjelpelig med utkjøring av varer. Her er det også et stort utvalg av ølsorter. Joker har apotekutsalg og nytt kundetoalett. Prix har også enkel kaféløsning og post i butikk. Like ved Prix, ligger Folldal Sport.

Det er mulig å bestille catering med Taimat av Siris Taimat (tlf. 45881216). Siri har av og til åpen salgsvogn ved Prix. Ønsker du middagsretter utover dimsum og vårruller, bør du forhåndsbestille det senest dagen i forveien.

Turistinformasjonen befinner seg på Verket, ved Folldal Gruver. Gruvekroa har middagsservering , men er kun esesongåpen. Det er vel verdt et besøk i på Verket, som er et kombinert gruvemuseum og naturmuseum. Her kan du også hilse på en diger Mammut. Og her kan du nyte synet utover Rondanemassivet og Alvdal Vestfjell. Nærmeste sted hvor middag serveres, er Grimsbu Turistsenter.

Ønsker dere å leie rom eller leiligheten på Kvile, ta kontakt med meg. Tlf 93043490.

Hilsen Marita