Kvile kafé og overnatting

I det gule huset ved Folldalskrysset var Kvile kafe på 50-70 tallet. Jeg kjøpte huset  i august 2017, og har siden holdt på med oppussing og renovering. Huset er privatbolig, men planen er å etterhvert få kafeen til å gjenoppstå i retrostil, med så mye som mulig av det som der opprinnelig var. Det vil bli servert kafémat og enkle retter, og du kan kjøpe deg wienerbrød ala de Jula Bakken lagde her for godt over 40 år siden. Det vil være fem rom for overnatting, og fremtidsplanen er å ha hytter til utleie. Forhåpentligvis er vi klare til å ta imot gjester på Kvile sommeren 2020. Kaféen ligger perfekt til nederst i Folldal sentrum, ved starten av Atndalsveien/ Turistveg Rondane. Den ligger helt inntil Fylkesveg 29, midt mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen. Videre opp gjennom Folldal sentrum, går veien til det unike industriminnesmerket og museumsområdet Folldal gruver.

Prosjektet har venneside på facebook: «Kvile kafés venner».

Hyggelig hvis du følger med på utviklingen, og besøker oss når vi åpner. Velkommen!

Hilsen Marita